mei 27, 2019 Registreren  | Inloggen
HomeHomePestenPestenEven voorstelle...Even voorstelle...Even voorstellen Even voorstellen
Vorige
 
Volgende
Nieuw bericht
17-2-2019 08:27
 

Hallo allemaal,

Even voorstellen.

Ben Bunny 56 jaar en ben radeloos. Heb last van vreselijke digitale sounds/geluiden variërend van hoog naar laag en wisselend. Zo erg dat je uit het raam wil springen (soort Mosquito) en een hogere zoom. Woon op de bovenste verdieping en word gepest door mijn onderburen; 2 ouders en een kind van 12. Niemand wil helpen omdat ik het niet kan bewijzen dat zij evt. apparatuur hebben staan.

Dank dat ik mag schrijven op dit Forum.

Groetjes, Bunny

 

 
Nieuw bericht
18-2-2019 22:20
 

Hallo,

Het is indedaad niet leuk dat je buren je pesten... wellicht kun je hier iets aan doen door de gemeente te bellen en te vragen om buurtbemiddeling bijvoorbeeld. Omdat je niet zeker weet dat die vervelende tonen door je buren komen, kun je dit wellicht ook aangeven bij je huisarts. Zo kun je uitsluiten dat de oorzaak bij jezelf ligt, of als ie toch bij jezef ligt je er aan laten helpen!

 

Groetjes.


Met vriendelijke groeten, Paavali | Forum Moderator
 
Vorige
 
Volgende
HomeHomePestenPestenEven voorstelle...Even voorstelle...Even voorstellen Even voorstellen


Forum Pestweb Minimaliseren

Op het forum van Pestweb kun je je verhaal of jouw mening kwijt over pesten.Wil je reageren op anderen of zelf een onderwerp beginnen? Registreer je dan hieronder in het inlogscherm door te klikken op 'registreren'. Let op: je moet een wachtwoord verzinnen van minimaal 7 tekens. Daarna ben je ingelogd op het forum.
Je kunt ook chatten, maillen of bellen  met Pestweb kijk op:
 www.pestweb.nl

Het forum van Pestweb is openbaar. Ga zorgvuldig om met je gegevens.Inloggen Minimaliseren
Aanmelden